Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Declarații Tobin și Eleș după înfrângerea cu ICIM

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
03.02.2013

CSU Alba Iulia a cedat în în fața formației Univ. Goldiș ICIM Arad, în derby-ul etapei a 20-a din Liga Națională de baschet feminin. Arădencele s-au impus cu scorul 71-59 după o partidă echilibrată doar 3 sferturi, ICIM-ul adjudecându-și ultimul sfert cu 20-6 și implicit victoria.

Cea mai bună jucătoare din tabăra echipei din Alba Iulia a fost americanca Becca Tobin care a reușit 23 de puncte și 5 recuperări dar aceste performanțe nu au fost îndeajuns să ajute echipa sa să câștige partida.

La final partidei, Tobin a precizat că ICIM-ul și-a arătat clasa în acest meci.

A fost un meci foarte greu, împotriva unui adversar ce şi-a arătat clasa. Cred că muncind sub mâna lui Popov vom progresa încet, încet“, a apreciat Becca Tobin pentru Ziarul Unirea.

Directorul sportiv de la Alba Iulia, Petru Eleș a precizat că Alba Iulia a rezistat fizic doar 33 de minute.

“33 de minute în care am fost aproape de ICIM Arad, aceasta este premiza de la care trebuie să plecăm cu analizarea meciului. Sunt semne pozitive şi, repet, pe noi trebuie să ne preocupe duelul direct cu Sf. Gheorghe“, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia pentru sursa citată mai sus.

Foto: Ziarul Unirea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii