Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Dejan Mudresa: „Ne-a mers totul, a fost o „explozie” din partea fetelor mele”

Dejan Mudresa: „Ne-a mers totul, a fost o „explozie” din partea fetelor mele”

FCC Baschet Arad a obținut calificarea în turul secund al Cupei României după o victorie categorică în returul de acasă cu CSM Târgoviște, scor 78-37. Galben-albastrele au pierdut în prima manșă la șapte puncte, iar președintele Marcel Urban a vorbit despre o desconsiderare a adversarului în tur, dar a lăudat atitudinea echipei sale în retur. Antrenorul Dejan Mudresa a vorbit despre jocul excelent al echipei în meciul doi și despre perioada aglomerată din această lună.

„A fost un meci pe care echipa noastră l-a pregătit extraordinar de bine cu staff-ul tehnic. A fost o presiune pe echipă pentru că formația din Târgoviște cred, fără să jignesc pe nimeni, că e cea mai slabă echipă pe care a avut-o Târgoviște vreodată, din câte am văzut eu. Ne-au bătut acolo printr-o organizare foarte bună, prin pregătirea meciului de către antrenorul lor. Cred că ale noastre au desconsiderat adversarul la Târgoviște pentru că, în momentul de față, pe fondul unui meci foarte bun din partea noastră, cred că asta e valoarea între noi. Noi avem 3 străine, avem jucătoare românce în care eu am încredere, Veatriki (Akathiotou) care e din Cipru, dar și ea este jucătoare româncă pentru că are buletin românesc.

Per ansamblu, cred că am depășit astăzi Târgoviștea la o diferență atât de mare prin atitudine, prin seriozitatea și responsabilitatea pe care și-a luat-o fiecare jucătoare, printr-un joc bun colectiv și printr-o pregătire foarte bună. Sunt fericit, sunt mulțumit și le felicit pentru calificarea în faza următoare a Cupei României”, a declarat președintele grupării arădene, Marcel Urban, după meciul doi al dublei cu CSM Târgoviște.

Antrenorul Dejan Mudresa a spus la finalul partidei:

„A fost o atmosferă foarte frumoasă în tribune şi vreau să le mulţumesc suporterilor noştri. Echipa mea a jucat excelent în această seară. Am pregătit foarte bine acest meci important pentru noi, iar asta s-a văzut în rezultatul final. Luna octombrie a fost foarte aglomerată pentru noi, cu 5 meciuri jucate în doar 14 zile. A fost şi deplasarea lungă până la Târgovişte. Nu cred că e o situaţie normală.

Când am venit în septembrie la Arad, am transmis preşedintelui şi fetelor că filozofia mea se bazează în mare parte pe apărare. Pentru mine contează doar partea aceasta. Viaţa mea este defensivă! Dacă totul merge bine acolo, atunci e clar că vor veni reuşitele şi în atac. Astăzi ne-a mers totul, a fost o “explozie” din partea fetelor mele”, a declarat tehnicianul galben-albastrelor, conform site-ului grupării arădene.

FCC Baschet Arad are câteva zile de odihnă, iar următorul joc oficial va fi cel din etapa a 4-a a grupei Vest din LNBF. Galben-albastrele primesc vizita Universității Cluj în 4 noiembrie. Până atunci formația de pe Mureș își va afla adversara din turul secund al cupei, tragerea la sorți fiind programată luni, 28 octombrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii