Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Jovana Pasic: ”În ultimele cinci săptămâni ne-am antrenat din greu”

Jovana Pasic: ”În ultimele cinci săptămâni ne-am antrenat din greu”

Sepsi SIC este reprezentanta baschetului feminin românesc în competițiile internaționale de top, iar în ultima perioadă s-a pregătit la intensitate maximă pentru preliminariile Euroligii și pentru întrecerile interne.

Jucătoarea formației din Sfântu Gheorghe din anul 2018, Jovana Pasic, a oferit o amplă declarație paginii de socializare a clubului în contextul noului sezon:

Tuturor ne-a lipsit foarte mult jocul și suntem fericite că în sfârșit, după o perioadă lungă de timp, avem ocazia să fim iar împreună și să jucăm. Echipa este motivată la maxim, atmosfera este întotdeauna grozavă. Sunt recunoscătoare că sunt din nou aici, în cea de-a doua patrie de-a mea, și abia aștept să reluăm campionatul, ca să pot lupta pentru culorile alb și verde.

Așa cum am spus, pentru prima dată eram puse într-o situație în care nu jucasem de aproape șapte luni. Asta pur și simplu ne-a înfometat. În ultimele cinci săptămâni ne-am antrenat din greu, și ne-am pregătit la fel de serios ca în fiecare an. Urmăm sfaturile antrenorului nostru, și credem că munca noastră aduce rezultate.

Sportiva din Muntenegru a prefațat duelul dificil pentru accederea în grupele din Euroligă:

Știm cu toții cât de serioasă este echipa Girona, ar fi pierdere de timp să vorbim despre asta. Cu siguranță ea este o mare favorită. Dar, din cauza pandemiei, s-a decis ca să se joace o singură partidă. În această situație orice este posibil și noi credem în această șansă. În prezent, acest joc este țelul pentru care trăim, și vom lupta la maxim până în ultima secundă.

Avem suficient timp până la meci. Suficient pentru a corecta tot ce este necesar, și pentru a ne pregăti foarte bine pentru meci, atât fizic, cât și tactic. Vom face tot posibilul pentru a îndeplini toate obiectivele pe care antrenorul nostru și le-a imaginat. Suntem foarte nerăbdătoare, și abia așteptăm ziua respectivă.

Pasic este a la doua echipă din LNBF, după ce a jucat la ICIM Arad în sezonul 2016-2017.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii