Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Pinelopi Pavlopoulou: „Contează pentru noi să dăm totul pe teren”

Pinelopi Pavlopoulou: „Contează pentru noi să dăm totul pe teren”

Sepsi-SIC va evolua sâmbătă și duminică pe teren propriu împotriva celor de la Phoenix Constanța și CSM Alexandria. Ambele confruntări vor avea loc de la ora 19:00 și vor fi transmise de FRB TV.

Înaintea ultimului turneu al anului din Liga Națională de baschet feminin, jucătoarea formației din Sfântu Gheorghe, Pinelopi Pavlopoulou, a vorbit pentru canalul de YouTube al echipei sale. Baschetbalista din Grecia a pus accentul pe unitatea de grup și pe ambiția de a fi la cel mai înalt nivel la fiecare partidă.

„Așteptările noastre sunt să dăm mereu tot ce avem mai bun. Indiferent împotriva cui jucăm, vrem să ne concentrăm pe ceea ce facem în ofensivă și în defensivă. Contează pentru noi să dăm totul pe teren, indiferent de cele cinci jucătoare de pe parchet suntem o echipă și luptăm împreună. Asta arată că suntem o familie și că ne ajutăm una pe cealaltă.

Urmează ultimele două meciuri din acest an, știu că fanii noștri ne urmăresc pe internet și ne susțin, mereu încercăm să jucăm la capacitatea maximă și sperăm că și ei se vor bucura de aceste partide la fel de mult ca noi. Cu siguranță ne este dor de suporteri, sperăm ca de anul viitor să ne poată încuraja din tribune.”

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii