Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Reacția antrenorului Zoran Mikes și a jucătoarei Rebekah Gardner după meciul cu ESBVA Lille

Reacția antrenorului Zoran Mikes și a jucătoarei Rebekah Gardner după meciul cu ESBVA Lille

Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă în cel de-al doilea meci din grupa G a EuroCup Women. ESBVA Lille Métropole s-a impus în fața grupării din Covasna cu 73-70 în urma unei încleștări care putea fi adjudecată de oricare dintre cele două combatante.

După partida din Sepsi Arena, antrenorul principal al echipei alb-verzi, Zoran Mikes, dar și baschetbalista Rebekah Gardner au oferit declarații pentru pagina de Facebook a clubului.

„A fost un meci intens și dificil, cred că ambele echipe puteau să învingă. La un moment dat am pierdut puțin controlul după ce am condus la 8 puncte. Din păcate am pierdut după aceea cursivitatea din ofensiva noastră. În final, am revenit aproape de adversar și am fost în poziția de a câștiga, a fost un joc de o posesie, putea să meargă în orice direcție. Sunt mândru că fetele mele sunt niște luptătoare și sper că vor avea aceeași atitudine și că va exista același efort colectiv și vineri. 

Vom lupta din greu, ne vom antrena foarte bine, sunt convins că vom fi pregătiți de acea partidă. Avem nevoie să câștigăm la cel puțin trei puncte să trecem mai departe și de o victorie la 5 puncte ca să terminăm pe primul loc în grupă”, a declarat Zoran Mikes la finalul disputei cu trupa franceză.

„Așteptarea noastră a fost desigur să câștigăm și să jucăm împreună ca o echipă. Acesta a fost primul nostru test real din acest sezon și cred că ne-am ridicat la nivelul provocării. Din păcate, nu am obținut victoria. La final, scopul nostru a fost să înscriem un coș deoarece încă putem obține primul loc în grupă în funcție de coșaveraj. Cu siguranță scopul este să câștigăm, dar am vrut măcar să marcăm pentru a reduce din diferență, acesta a fost obiectivul nostru la ultima fază.

Din nefericire nu am reușit să înscriem dar vineri jucăm împotriva echipei spaniole și scopul nostru este să câștigăm la cinci sau mai multe puncte și să avansăm în runda următoare” a spus principala marcatoare a meciului dintre Sfântu Gheorghe și ESBVA Lille, Rebekah Gardner.

Vineri, 22 ianuarie Sepsi va juca împotriva formației spaniole Cadi La Seu și are nevoie de o victorie la minimum trei puncte pentru a avansa în faza următoare a competiției. Întâlnirea va lua startul la ora 19:00 și va putea fi urmărită în direct pe YouTube.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii