Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Rezultate sferturi de finală Cupa României – feminin: ACS KSE Târgu Secuiesc câștigă pe terenul lui U Cluj

Rezultate sferturi de finală Cupa României – feminin: ACS KSE Târgu Secuiesc câștigă pe terenul lui U Cluj

Miercuri și joi s-au desfășurat primele trei partide din sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin.

În primul meci ACS KSE Târgu Secuiesc s-a impus pe terenul lui CS Universitatea Cluj, scor 57-54. Clujencele au început foarte prost meciul iar trupa din Harghita a câștigat primul sfert cu 19-6. Formația antrenată de Iannis Koukos a câștigat ultimul sfert cu 24-13 și a reușit să păstreze șanse pentru manșa retur. Mariah King a reușit un double-double (12 puncte, 10 recuperări), Bianca Fota a înscris și ea 12 puncte, în timp ce Tunde Kilin a marcat 11 puncte. De partea cealaltă, Kaila Mobley a marcat 17 puncte, în timp ce Jade Vega și Hanna Miklos au avut fiecare câte 15 puncte.

În al doilea meci de miercuri CSM Alexandra a câștigat duelul cu CS Agronomia, scor 47-35. Mihaela Mihai a reușit un double-double pentru gazde, cu 15 puncte și 12 recuperări, în timp ce Mihaela Mazilu a strâns 11 puncte. Georgiana Voicu a fost cea mai eficientă jucătoare a teleormănencelor, cu 8 puncte, 9 recuperări și +15 la eficiență. De partea cealaltă, Jordan Hawkins a reușit și ea un double-double, cu 12 puncte și 12 recuperări, în timp ce Mihaela Chelariu a adunat 9 puncte cu 10 recuperări.

În fine, joi s-a desfășurat duelul dintre Olimpia Brașov și FCC Baschet Arad, câștigat de arădence, în deplasare, cu 66-60. Elevele lui Dan Calancea au început mai bine meciul, dar s-au prăbușit în sfertul secund, pierdut cu 5-20. Au revenit în meci grație unui sfert trei bun (16-9), dar în cele din urmă oaspetele au câștigat și sfertul patru (16-19) și se întorc pe teren propriu cu un avantaj important, de șase puncte. Jefi Karaksevic a reușit un monster-game, cu 18 puncte și 19 recuperări, în timp ce Adrien Webb a mai marcat 14 puncte pentru câștigătoare, iar Veatriki Akathiotou a adunat 13 puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. De partea cealaltă Biljana Pesovic a marcat 16 puncte cu 7 pase decisive, Ecaterina Armanu și Dragana Zubac au înscris fiecare câte 13 puncte.

Tabelul partidelor din sferturile de finală este completat de duelul CSM Satu Mare – Sepsi Sfântu Gheorghe, un adevărat derby pentru baschetul feminin românesc. Partida tur a acestui duel va avea loc luni, 23 decembrie.

*foto: hirmondo.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii