Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Romina Filip: „Am întâlnit una dintre cele mai solide echipe ale ligii în acest sezon, cu pretenții justificate la câștigarea unui trofeu”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
24.04.2019

Olimpia CSU Brașov a pierdut cu 59-77 în deplasare la Satu Mare primul meci din seria semifinală a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Romina Filip a fost a doua marcatoare a formației brașovene, cu 15 puncte în 38:09 minute. Jucătoarea de 29 de ani crede că vicecampioana este una dintre cele mai solide echipe din acest campionat și ne-a vorbit și despre efectele rotației scurte.

„Am întâlnit una dintre cele mai solide echipe ale ligii în acest sezon, o echipă cu pretenții justificate la câștigarea unui trofeu în acest an. Cunoșteam faptul că ne vor pune multe probleme la jocul de interior și, din nefericire, nu am reușit să le oprim așa cum ne doream în situațiile de low-post și în situațiile de pătrundere ale jucătoarelor de perimetru.

Vom încerca în următoarele jocuri ca în defensivă sa facem un joc colectiv mai eficient, deși faptul că avem o rotație scurtă își pune amprenta din perspectiva uzurii fizice a fiecăreia dintre noi, cu atât mai mult cu cât Brandy (n.r. Wingate), o jucătoare importantă în rotația noastră, nu a putut fi utilizată. Cu un efort colectiv susținut timp de 40 de minute, sunt sigură că vom reuși să fim mai competitive în următoarele întâlniri”, ne-a declarat Romina Filip.

Jucătoarea polivalentă a petrecut în teren 38:09 minute și a încheiat partida cu 15 puncte după 3/6 atât din semicerc, cât și de la distanță, 5 recuperări (2 ofensive/3 defensive), 3 pase decisive, 3 greșeli personale, 3 faulturi scoase, 2 mingi pierdute și o intercepție, cu +16 indice al eficienței.

Românca de 29 de ani a evoluat în 23 de partide pentru Olimpia CSU Brașov în acest campionat și are medii de 6,3 puncte, 3,7 recuperări, 2,2 pase decisive, 2 mingi pierdute, 1,2 intercepții și 7,6 eficiență în 27:23 minute.

Următorul meci al semifinalei dintre CSM Satu Mare și Olimpia CSU Brașov se dispută joi, de la ora 18:00, tot pe terenul vicecampioanei. Se joacă în sistemul 3 din 5 partide.

*foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii