Mvp-ul etapei
Rashida Timbilla
Rashida Timbilla
Minute 36:26
Puncte 17
Pase decisive 7
Recuperari 13
Eficienta 35
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Cupa României Feminin

Sasa Cadjo: „Vom lupta şi vom da tot ce avem mai bun pentru a câştiga“

Andra Olpretean

Andra Olpretean
16.04.2014

CSU Alba Iulia se deplasează joi, 17 aprilie, la Târgovişte, pentru a întâlni formaţia CSM din localitate. Startul meciului 2 din seria semifinală a play-off-ului din Liga Naţionala de Baschet Feminin se va da la ora 18.00.  

În prima partidă, jucătoarele din Alba au pierdut disputa de pe teren propriu cu scorul de 67-77, târgoviştencele fiind astfel la un pas de calificarea în marea finală a campionatului. Sasa Cadjo, baschetbalista echipei CSU Alba Iulia, a prefaţat pentru Total Baschet duelul de mâine seară.

„Mă aştept ca de data aceasta să jucăm mai bine şi să încercăm să câştigăm. Va fi un meci dificil, dar eu nu îmi pierd speranţa niciodata. Echipa din Tărgovişte are o mulţime de marcatoare bune aşa că noi vom încerca să le împiedicăm să înscrie. Am încredere în echipa mea. Sunt convinsă că vom lupta şi vom da tot ce avem mai bun pentru a câştiga”, a declarat aceasta.

*Foto: Sorin Stanciu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii