Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Alina Crăciun revine la Olimpia CSU Brașov

Alina Crăciun revine la Olimpia CSU Brașov

Olimpia CSU Brașov a transferat-o pe Alina Crăciun pentru noul sezon competițional. Românca se întoarce la formația de sub Tâmpa după ce a mai evoluat sub comanda antrenorului Dan Calancea în stagiunea 2016-2017.

De asemenea, Alina revine în Liga Națională după o pauză de doi ani în care a fost componenta unor echipe din Italia. În sezonul trecut, ea a jucat pentru Alma Basket Patti în Serie B iar între 2018 și 2019 a fost echipiera celor de la Virtus Eirene Ragusa, formație pentru care a evoluat un singur meci în Serie A1.

În sezonul 2017-2018, pivotul de 1.94 metri a jucat pentru Phoenix Galați și CSU Alba Iulia, două grupări care nu mai există în acest moment. Alina a strâns medii statistice de 7.6 puncte, 8.8 recuperări, 2.2 pase decisive și o intercepție în cinci partide din campionat la formația gălățeană. Pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri a avut 4.1 puncte, 3.1 recuperări și 1.3 assist-uri pe meci în 16 confruntări din LNBF.

Alina Crăciun are în palmares o medalie de campioană națională alături de ICIM Arad în anul 2013, echipă pentru care a evoluat vreme de patru sezoane, între 2011 și 2015. În România aceasta a mai jucat la CS Olimpia București și CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii