Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

All Star Game 2011 Feminin. A început votul

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.03.2011

Federaţia Română de Baschet a deschis votul pentru stabilirea jucătoarelor care vor participa la All Star Game ediţia 2011. Votul va fi deschis până pe 13 martie, ora 22:00.

Partida va avea loc pe 27 martie şi va opune selecţionatele Nordului şi Sudului.

Reprezentantele echipei NORD vor fi alese dintre jucătoarele care activează la echipele: Municipal Satu Mare, ICIM Univ. Goldis Arad, Univ. Cluj, CSU LPS Alba Iulia, BCM Bega Danzio Timisoara, CSM U Oradea si Politehnica National Iasi iar cele ale echipei SUD dintre jucătoarele de la Rapid, Olimpia, CST Alexandria, Sportul Studentesc Omnilogic, BC Galactica Olimpia Brasov, SCM CSS Craiova si LMK Sepsi Sf. Gheorghe.

FRBaschet împreuna cu antrenorii echipelor divizionare A au selectat o bază pentru vot, formată dintr-un total de 57 de jucătoare.

FRBaschet i-a postat pentru a putea fi votaţi pe toţi antrenorii principali de la cele 14 echipe divizionare.

De mentionat faptul ca antrenorul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleseriu, şi-a anunţat indisponibilitatea, din motive personale, de a participa la eveniment şi din acest motiv numele lui nu a fost trecut în baza de vot.

Nominalizările publicului vor conta cu un procent de 30% în stabilirea loturilor finale. Tot 30% vor cântări şi voturile venite dinspre zona media în timp ce votul Comisiei Centrale de Antrenori va conta în proporţie de 40%.

Fiecare votant va alege pentru selecţionatele Nord şi Sud obligatoriu câte o singură jucătoare pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc şi câte un singur antrenor.

Votarea se poate face aici.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii