Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Godri-Părău: ”Jucăm cu o echipă foarte bună, care are jucătoare cu foarte mare experiență”

Annemarie Godri-Părău: ”Jucăm cu o echipă foarte bună, care are jucătoare cu foarte mare experiență”

Sepsi SIC va disputa miercuri, 28 octombrie partida cu Spar Girona din preliminariile Euroligii. Confruntarea va avea loc în Turcia iar gruparea din Sfântu Gheorghe a efectuat deja primele antrenamente la sala sporturilor ”Şehit Polis Recep Topaloğlu” din Izmit.

Într-un interviu acordat pentru canalul de YouTube al clubului, jucătoarea Annemarie Godri-Părău pune accentul pe efortul depus de echipă în ultimele luni și face o caracterizare a formației din Spania:

”Ne-am antrenat două luni de zile, am făcut antrenamente foarte puternice. Echipa este nouă, anul acest avem foarte multe jucătoare noi care s-au integrat destul de bine în echipă și încă încercăm să ne omogenizăm.

Sperăm din tot sufletul să obținem un rezultat foarte bun pentru că am muncit foarte mult pentru asta și mergem cu gândul să câștigăm. Noile colege sunt foarte bune și chiar sunt foarte fericită că fac parte din acest club și că sunt colegele noastre și sper din tot sufletul să ne ajute să câștigăm cupa, campionatul și să ne calificăm în Euroligă.

Jucăm cu o echipă foarte bună, care are jucătoare cu foarte mare experiență, dar ne dorim foarte mult să obținem un rezultat foarte bun. Sunt jucătoare care au câștigat Euroliga, care au câștigat campionate europene și care joacă în WNBA. Pentru noi este foarte important să facem un meci foarte, foarte bun, toate jucătoarele să joace bine, să ne apărăm bine și să dăm totul pe teren.”

*Foto: Sepsi SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii