Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Annemarie Godri-Părău: „Vom avea mai multă ambiție față de meciul pierdut în Polonia”

Annemarie Godri-Părău: „Vom avea mai multă ambiție față de meciul pierdut în Polonia”

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe găzduiește în această seară duelul cu Artego Bydgoszcz, din etapa a 4-a a grupelor EuroCup Women. Polonezele au trei victorii la jumătatea fazei grupelor, iar Sepsi are două succese și o înfrângere. În tur Artego câștiga cu 72-67, după ce Sepsi se apropia de la -20. Căpitanul campioanei României, Annemarie Godri-Părău, a prefațat acest duel într-o conferință de presă.

„Este un meci foarte important pentru noi. Bineînțeles că ne dorim foarte, foarte mult să câștigăm și cred că fanii ne vor ajuta și ne vor împinge de la spate, cum fac de obicei. Îmi doresc din tot sufletul să fie sala plină”, a declarat Annemarie Godri-Părău.

Fundașul a fost întrebat dacă este o surpriză că Artego ocupă primul loc sau este o surpriză mai mare că Galatasaray are 2 înfrângeri.

„Este o surpriză Artego, dar au jucat bine și își merită locul. Dar ne dorim să fim noi pe primul loc. Cred că surpriza mai mare este Galatasaray, nu ne așteptam”, a adăugat căpitanul lui Sepsi. Galatasaray a câștigat miercuri în Suedia meciul din etapa a 4-a și a trecut provizoriu pe doi, dar Sepsi va trece peste turcoaice indiferent de rezultatul din această seară.

Campioana României era pe locul secund în grupă la jumătatea acesteia, cu 5 puncte după două victorii și o înfrângere și are șanse de calificare mai departe. Conducătorul de joc al covăsnencelor nu vrea o presiune suplimentară și crede că formația sa va juca cu mai multă ambiție în meciul de azi, față de tur.

„Eu nu mi-aș dori să punem foarte multă presiune pe noi. Vrem să jucăm relaxate, ne-am pregătit foarte mult pentru acest meci. Ne dorim foarte mult să câștigăm. Nu ar trebui să punem prea multă presiune, sunt convinsă că fanii ne vor ajuta foarte mult.

Față de meciul pierdut în Polonia vom avea mai multă ambiție. În primul rând apărarea este foarte importantă, acolo s-a făcut diferența. Dacă ne apărăm bine și câștigăm mingi, vom juca mai bine și în atac”.

Annemarie Godri-Părău a contribuit la precedenta calificare a lui Sepsi în faza eliminatorie din EuroCup, acum două ediții. În cele trei meciuri disputate în această ediție a competiției europene are medii de 10,7 puncte, 2,3 recuperări, 4 assist-uri, 3 turnovers și o intercepție, cu 11 eficiență în 25.1 minute.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe caută în această seară, de la ora 19:00, revanșa cu Artego Bydgoszcz, la Sepsi Arena. O victorie le-ar duce pe elevele lui Zoran Mikes pe primul loc în grupa E.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii