Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

AVANCRONICĂ. CSU LPS Alba Iulia - SCM CSŞ U Craiova

Bogdan Gabriel

Bogdan Gabriel
01.03.2011

CSU LPS Alba Iulia întâlnește miercuri, 02.03.2011, de la ora 18:00, pe SCM CSS Craiova, într-o partidă ce contează pentru returul sferturilor de finală a Cupei României. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din Alba Iulia și va fi arbitrată de către Faur Alin Mircea și Stoica Ciprian.

După ce în partida din tur, care s-a desfășurat la Craiova, echipa din Alba Iulia a demonstrat că poate face un joc extrem de bun și poate impune serioase probleme oricărei adversare, disputa din retur este o speranță nouă pentru echipa gazdă de miercuri seară, acestea putând visa chiar și la o calificare în Final Four-ul Cupei României. Meciul de la Craiova s-a terminat cu o victorie a baschetbalistelor antrenate de către Liviu Manea la doar trei puncte diferență, scorul fiind 77 – 74, avantaj ce nu a pus deloc echipa din Craiova într-o situație favorabilă, confruntarea ce se va disputa mâine fiind cea decisivă. 

SCM Craiova are prima șansă la calificare, chiar dacă scorul din tur nu este unul foarte liniștitor pentru gruparea din Bănie.

Este de menționat faptul că Fatou Kane, pivotul formației din Craiova nu a evoluat în acea partidă din tur, aceasta fiind o piesă de bază în componența lotului oltean. Din păcate echipa oaspete se confruntă și miercuri cu aceeași problemă, Kane părăsind meciul de la Timișoara  în sefertul trei de joc, în urma unei accidentări, având șanse foarte mici să evolueze multe minute în această partidă. Printr-o abordare mai colectivă a jocului, Craiova ar putea să evolueze mai bine, meciul anunțându-se deosebit de tensionat dar și spectaculos.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii