Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Brankica Hadzovic: „Nu poți să câștigi cu acest tip de echipă cu una, două jucătoare, e imposibil”

Brankica Hadzovic: „Nu poți să câștigi cu acest tip de echipă cu una, două jucătoare, e imposibil”

FCC Baschet Arad a pierdut cu 54-62 pe terenul celor de la CSM Satu Mare în prima rundă a grupei Vest din LNBF. A fost un joc echilibrat și intens, gazdele au condus în mare parte din meci la ecarturi mici, iar arădencele au revenit aproape de fiecare dată. Popescu a reușit două triple la rând cu care au stopat ultima revenire a oaspetelor și alb-roșiile s-au dus la diferența maximă de 9 puncte. Brankica Hadzovic a fost coșghetera vizitatoarelor cu 22 de puncte.

„Ne așteptam ca jocul să fie așa, este greu, e primul meci din sezon. Felicitări celor din Satu Mare, sunt într-adevăr o echipă bună. Se poate vedea că abia a început campionatul, ambele echipe suntem pregătite dar nu chiar,  până jucăm câteva meciuri. Dar sunt mulțumită de cum am jucat, am făcut tot posibilul până în ultimul minut, au fost 3, 4 puncte pentru ele, pentru noi. Sunt fericită, vom fi din ce în ce mai bune, sezonul este lung și vom vedea”, ne-a declarat Brankica Hadzovic după meciul de pe terenul vicecampioanei.

Căpitanul arădencelor crede că diferența a fost făcută de rotația mai lungă a gazdelor, 14-4 fiind scorul la punctele înscrise de jucătoarele intrate de pe bancă.

„În primul rând, mai multe jucătoare pe banca lor, mai multe schimbări. Nu a fost o diferență mare, 3, 4 puncte pentru ele, doar asta. Dacă am fi avut una sau două jucătoare în plus în meci, jocul ar fi fost total diferit. Nu poți să câștigi cu acest tip de echipă cu una, două jucătoare, este imposibil”, a adăugat experimentata sârboaică.

Brankica Hadzovic a fost cea mai bună marcatoare de la FCC Baschet Arad în prima etapă. Fundașul a petrecut 37:19 minute în teren și a înscris 22 de puncte, cu 4/13 la șuturile din semicerc, 2/6 de la distanță și 8/11 la libere. A mai avut 8 recuperări (2 ofensive/6 defensive), 5 pase decisive, 2 greșeli personale, 7 faulturi scoase, 8 turnovers și 3 intercepții, cu +12 eficiență. Jefimija Karakasevic a fost cealaltă jucătoare în double-digits pentru galben-albastre, cu 13 puncte în 38:41 minute, plus 7 recuperări (3/4), 1 assist, 1 turnover și o intercepție, pentru +17 eficiență.

Favoritele din grupa Vest, medaliatele cu argint și bronz în campionatul trecut, s-au întâlnit încă din prima etapă.

„E bine, nu contează dacă jucăm acum, mâine sau în 7 zile cu Satu Mare, trebuie să trecem de acel meci. Avem poimâine (n.r. sâmbătă) meci cu Târgu Mureș, vom începe jocul nostru și după aceea cupa, unde va trebui să fim concentrate, dar pentru moment este ok, sunt mulțumită de acest meci”, a mai spus Brankica Hadzovic, care a vorbit și despre regula U23 din acest sezon, care se aplică pe toată durata partidei. „Nu mă gândesc prea mult la asta. Nu e treaba mea și accept că acestea sunt fetele din echipa mea. Sper doar că vor crește și că își vor îmbunătăți jocul din toate astea”.  

Pentru FCC Baschet Arad urmează meciul de sâmbătă cu BC Sirius Târgu Mureș, de la ora 17:00. La mijlocul săptămânii viitoare este programată prima manșă din turul inaugural al Cupei României, arădencele mergând la Târgoviște. După aceea urmează o nouă deplasare pentru galben-albastre, la Oradea, iar returul din cupă va fi în 23 octombrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii