Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bria Goss conduce topul marcatoarelor după prima faza a CRBF

Bria Goss conduce topul marcatoarelor după prima faza a CRBF

Prima faza a Cupei României la baschet feminin a luat sfârșit. Universitatea Cluj și CSM Satu Mare se alătură lui Sepsi-SIC în Final Four-ul competiției, în timp ce FCC Arad și Agronomia București așteaptă tragerea la sorți pentru a vedea dacă continuă sau competiția

După prima faza a competiției, Bria Goss de la CSM Satu Mare ocupă primul loc în topul marcatoarelor cu o medie de 26 de puncte pe partidă în cele două partide disputate. Goss a impresionat în prima partidă a competiției, când a înscris 32 de puncte împotriva lui CSM Alexandria

Topul marcatoarelor este completat de Korine Campbell de la Universitatea Cluj, sportivă ce a reușit să încheie cele trei meciuri cu o medie de 21 de puncte pe partidă. Cea mai bună performanță a pivotului echipei antrenate de Iannis Koukos s-a consemnat în partida cu CS Țara Bârsei 2011 Brașov, când și-a trecut în cont 27 de puncte, 11 recuperări, 4 pase decisive și 3 capace pentru un indice la eficiență de 33 de unități. 

Și de Anca Șipoș, care a încheiat prima faza a competiției cu o medie de 20 de puncte. Internațională a reușit 22 de puncte în meciul cu CSM Alexandria și 18 puncte în partida decisivă cu CSM Satu Mare. 

De menționat faptul că Șipoș este singura baschetbalistă autohtonă prezentă în topul celor mai bune 10 marcatoare la finalul primei faza a CRBF. 

*foto: facebook/ CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii