Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CRONICĂ. Divizia A2: Meci de infarct la Brașov!

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
24.02.2011

După ce am consemnat de cinci ori egalitatea și zece schimbări de lider pe tabelă, meciul de la Brașov, dintre Galactica, din localitate, și Politehnica Național Iași a fost decis pe un final de infarct. Gazdele au câștigat al treilea meci și, după cinci etape, speră la unul din primele locuri din seria 9-14.

Galactica Brașov - Politehnica Național Iași 55-53. Un meci decis pe final, în ultimele secunde. Formația din Iași a avut, cu mai puțin de 15 secunde înainte de sirenă, un avantaj de patru puncte, scor 53-49. Monica Ivan a înscris din spațiul de trei secunde pentru gazde și a redus din diferență pentru ca, aceeași jucătoare, să transforme patru libere consecutive în urma unor greșeli personale ale adversarelor.

CSM Universitatea Oradea - LPS Alba Iulia 59-66. Neînvinsă în Divizia A2, gruparea din Alba Iulia s-a impus destul de greu într-o partidă în care am consemnat de șapte ori egalitatea iar cele două echipe au condus de câte patru ori pe tabelă. Titularele formației oaspete au marcat toate punctele din întâlnirea cu CSM Oradea, în timp ce ”primul cinci” al amfitrioanelor a înscris 55 de puncte.

Universitatea Cluj - Sportul Studențesc Omnilogic. După ce au participat la turneele de sală ale Campionatelor Naționale feminine Under 20, cele două formații se întâlnesc, față în față, și în Divizia A2. Amfitrioanele au prima șansă în fața unei echipe care nu a pus probleme, până acum, niciunei adversare în această fază a competiției. Sala Sporturilor ”Horia Demian” va găzdui, joi, de la ora 14.00, jocul dintre ”U” și Sportul, gazdele fiind neînvinse, până acum, în această fază a competiției.

După cinci etape, pe primul loc în Divizia A2 se află LPS Alba Iulia, cu opt puncte din opt posibile dar și cu un meci mai puțin disputat. Galactica Brașov ocupă locul al doilea, cu trei victorii și două înfrâmgeri, în timp ce CSM Oradea, cu șapte puncte, se aflată pe poziția a treia. Universitatea Cluj a rămas cu trei victorii din tot atâtea posibile și are două meciuri mai puțin disputate, ocupând locul patru. Politehnica Iași și Sportul Studențesc închid, în această ordine clasamentul pentru locurile 9-14 în România.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii