Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

CSU Alba Iulia se întărește cu Alina Crăciun

Valentin Todea

Valentin Todea
23.11.2017

Alina Crăciun este noua jucătoarea a celor de la CSU Alba Iulia, după ce în prima parte a campionatului a făcut parte din lotul formației Phoenix Galați, retrasă între timp din Liga Națională, informează ziarulunirea.ro. În cinci meciuri jucate în stagiunea 2017-2018 în LNBF, Crăciun a strâns medii de 7.6 puncte, 8.8 recuperări, 2.2 pase decisive și o intercepție.

În vârstă de 24 de ani, baschetbalista originară din Galați s-a înțeles și vara trecută cu echipa din Cetatea Unirii, care însă nu a mai jucat în prima ligă din cauza problemelor financiare iar astfel transferul nu s-a mai realizat.

În sezonul trecut, Alina a evoluat pentru Olimpia CSU Brașov și CSM Satu Mare, reușind să strângă statistici de 5 puncte, 2.8 recuperări și 1.1 assist-uri în 35 de partide.

Sursa citată mai notează faptul ca CSU Alba Iulia a renunțat la serviciile Mădălinei Geleriu.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii