Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dan Fleșeriu: ”Dubla manșă cu Alexandria a fost câștigată încă din tur”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
02.03.2011

Antrenorul echipei CSM Satu Mare, Dan Fleșeriu, a declarat, miercuri, pentru totalbaschet.ro, că a abordat partida retur, cu CST Alexandria, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, cu jucătoarele care au evoluat mai puțin în meciurile din campionat.

Formația CSM Satu Mare a pierdut manșa a doua cu echipa CST Alexandria, scor 53-61, chiar pe propriul teren, însă gruparea ardeleană s-a calificat în Final Four-ul Cupei României cu scorul general de 120-102.

Dan Fleșeriu a precizat pentru totalbaschet.ro: ”Am jucat mai mult cu fetele cu minute puține în alte meciuri. După primul sfert am menajat titularele, iar Amra Mehmedic nu fost trecută nici măcar pe foaia de arbitraj. Oros și Pop au fost bolnave și au avut temperatură și au evoluat doar în primele 10 minute unde scorul a fost 17-7 pentru noi”.

Tehnicianul formației din Satu Mare a mai precizat că învingătoarea dublei manșe s-a decis, practic, încă de la Alexandria. ”Dubla manșă a fost câștigată, de fapt, în tur, așa că a fost rândul celor tinere să prindă minute bune în teren. Programul de antrenamente continuă exact așa cum ne-am propus, în așa fel încât să fim pregătiți sâmbată să jucăm un meci mare, la Arad, și să aducem o victorie frumoasă acasă. Păcat că un așa meci important nu se televizează”, a încheiat Dan Fleșeriu făcând referire la derby-ul ICIM - CSM Satu Mare.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii