Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Declarații Marta Fodor, Veatriki Akathiotou și Bogdan Bulj înaintea turneului găzduit la Arad

Declarații Marta Fodor, Veatriki Akathiotou și Bogdan Bulj înaintea turneului găzduit la Arad

FCC Baschet UAV Arad va găzdui unul dintre turneele cu numărul șase din Liga Națională de baschet feminin, de vineri până duminică. Galben-albastrele au un meci facil cu echipa din Oradea, însă vor avea parte de adevărate provocări în partidele cu CSM Satu Mare și ”U” Cluj.

Două jucătoare ale clubului arădean au oferit scurte declarații apărute într-un material video pe pagina echipei lor, în care prefațează duelurile din acest sfârșit de săptămână.

Marta Fodor: „Ne-am antrenat pentru acest turneu și vrem să câștigăm toate cele trei meciuri. Este un turneu foarte important pentru noi și chiar avem mare încredere că o să reușim.”

Veatriki Akathiotou: „Trebuie să dăm ce avem mai bun și să ieșim cu un rezultat bun, care ar fi să câștigăm toate cele trei meciuri. Avem experiență și avem chimie toate jucătoarele.”

De asemenea, antrenorul principal Bogdan Bulj a vorbit despre modurile în care trupa de pe Mureș se poate impune în fața grupărilor din Satu Mare și Cluj-Napoca:

„Va fi o săptămâna dificilă pentru noi pentru că avem trei jocuri foarte grele, mai ales al doilea cu Satu Mare dar și cel de-al treilea cu Cluj. În prima parte a campionatului am fost foarte aproape să câștigăm la Satu Mare și am avut un meci greu cu Clujul. Acum cred că echipa mea este pregătită, dar trebuie să o luăm pas cu pas, primul joc este cu Oradea, trebuie să le respectăm pe acele tinere jucătoare și să câștigăm. Al doilea joc, cel cu Satu Mare, este foarte important. Nu trebuie să facem aceeași greșeală ca în tur. Avem șansa de a câștiga dacă vom avea o apărare bună și deștepte în ofensivă. Cred că avem o șansă, o luăm pas cu pas. Important este să câștigăm la orice scor, iar dacă avem șansa de a ne învinge adversarele o diferență de zece sau nouă puncte vom face acest lucru. Dar, pentru mine este foarte important să facem un joc bun, să încercăm să câștigăm. 

Cu Clujul, ne amintim că am avut un meci foarte tare, am câștigat de abia în ultimele 30 de secunde. Pentru asta trebuie să fim foarte, foarte puternice și ca mentalitate. Nu va fi un joc ușor, au jucătoare mobile și periculoase, dar sperăm să câștigăm”, a spus acesta conform sportarad.ro.

Programul echipei arădene la turneul 6 LNBF din Sala Victoria:

Vineri, 26 februarie, ora 18:30

FCC Baschet UAV Arad - CSU Rookies Oradea

Sâmbătă, 27 februarie, ora 18:30

CSM Satu Mare - FCC Baschet UAV Arad

Duminică, 28 februarie, ora 18:30

CS Universitatea Cluj-Napoca -  FCC Baschet UAV Arad

*Foto: Facebook FCC Baschet UAV Arad

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii