Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Declarații Zoran Mikes și Annemarie Godri-Părău după victoria obținută împotriva celor de la Cadi La Seu

Declarații Zoran Mikes și Annemarie Godri-Părău după victoria obținută împotriva celor de la Cadi La Seu

Sepsi Sfântu Gheorghe a obținut un succes extrem de important în fața grupării spaniole Cadi La Seu, scor 57-50 în ultimul meci din grupa G a EuroCup Women. Echipa românească a reușit să se califice de pe primul loc în faza următoare a competiției continentale și va da peste noi provocări în luna martie.

La finalul întâlnirii de aseară din Sepsi Arena, antrenorul principal al formației din Covasna, Zoran Mikes dar și jucătoarea Annemarie Godri-Părău au oferit declarații. 

Zoran Mikes:

„Prima reacție este că sunt foarte fericit că am reușit să ne calificăm mai departe, cred că este cea mai bună performanță a clubului în cupele europene și abia aștept următoarea fază din EuroCup.

În al doilea rând, pot spune că meciul a avut două părți diferite. Din păcate, în prima repriză cred că nu am înțeles cum trebuie să jucăm acest meci. Am crezut că vom construi o diferență pe parcursul jocului dar am avut o evoluție mai puțin intensă și nu am respectat unele reguli defensive. Echipa este nouă, sezonul este unul specific și poate aveam nevoie de un astfel de meci, ca un punct de referință în acest sezon ca să înțelegem ce trebuie să facem mai departe.

Este inacceptabil faptul că am avut trei faulturi de echipă în prima repriză, nu am arătat o energie bună, dar pe de altă parte cred că în partea a doua am avut o reacție grozavă și o energie imensă. Consider că în cele din urmă meritam să câștigăm, apreciez tot efortul depus de jucătoare, cred că s-au întrebuințat foarte mult pentru a obține această victorie și pentru a avansa în faza următoare. Sunt foarte fericit.

Vom fi pregătiți pentru Top 16 EuroCup care va avea loc în martie, avem timp să ne pregătim, înainte de asta avem alte competiții și alte meciuri importante pentru noi. Cred în această echipă, că putem juca împotriva oricui. Vom vedea, orice este posibil și trebuie să credem în această echipă.”

Annemarie Godri-Părău:

„Pentru noi a fost cel mai greu meci și spun asta pentru că a fost și cel mai important. Sunt foarte fericită că am reușit să ne calificăm de pe primul loc și asta doar datorită fanilor noștri care cu sufletul au fost alături de noi.”

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii