Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Abi Olajuwon: ”Impresara mea m-a convins să joc la Satu Mare”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
01.03.2011

Ultima achiziție a echipei CSM Satu Mare, jucătoarea Abi Olajuwon, a declarat, marți, pentru totalbaschet.ro, că, inițial, a dorit să plece în Statele Unite pentru a se pregăti pentru noul sezon al campionatului profesionist nord-american de baschet feminin. După ce a evoluat pentru Gyor, în FIBA EuroCup Women, Olajuwon a fost tentată să părăsească Bătrânul Continent.

Mai citiți și:

EXCLUSIV. Bombă în Divizia A: Două jucătoare din WNBA au venit în România!

Întrebată de totalbaschet.ro de ce a ales să vină în România, Abi Olajuwon a răspuns: ”După ce am plecat din Ungaria m-am gândit să nu mai evoluez în Europa, în acest sezon, și să mă concentrez pentru pregătirea campionatului WNBA din vară. Impresara mea fiind bună prietenă cu Petru Eleș, m-a convins să vin să joc pentru echipa din Satu Mare. Mi-a spus că este un club serios, organizat, unde pot să mă mențin în formă și chiar să cresc pentru WNBA”.

Managerul echipei din Satu Mare, Petru Eleș, a declarat pentru totalbaschet.ro, că transferul jucătoarei Abi Olajuwon a fost făcut deoarece formația pregătită de Dan Fleșeriu căuta o înlocuitoare pentru Keiley Klein, baschetbalistă care s-a accidentat în luna ianuarie a acestui an. CSM Satu Mare se este lider în Divizia A1, cu nouă meciuri câștigate din tot atâtea posibile și are mari șanse să termine sezonul regulat pe această poziție.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii