Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Ildiko Vass: ”Din acest moment ne gândim chiar și la titlu”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
28.02.2011

Președintele echipei LMK Sepsi Sfântu Gheorghe, Ildiko Vass, a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că Kerri Gardin a sosit în România abia în această după amiază, direct din Israel, unde a evoluat pentru Elitzur Maclaren Holon.

Mai citiți și:

S-a întărit și Sepsi: Kerri Gardin a fost adusă la Sfântu Gheorghe

Oficialul grupării din Covasna a mai spus că cele două părți s-au înțeles ca baschetbalista de peste Ocean să vină în România abia la sfârșitul lunii februarie. ”Nu am văzut-o jucând pe Kerri Gardin. Ea a sosit la Sfântu Gheorghe, conform acordului, abia luni seară. Avem cartea verde, așadar Gardin are drept de a evolua în Divizia A1”, a completat Ildiko Vass.

Căpitanul echipei din Sfântu Gheorghe a declarat, pentru totalbaschet.ro, că Sepsi se gândește chiar și la titlu, după acest transfer. ”Noi, în primul rând, am transferat-o pe Kerri Gardin pentru a ne atinge obiectivul. În play-off ne trebuie siguranță pentru a lupta pentru o medalie. În acest moment eu cred că putem vorbi de cel puțin locul trei în țară și de ce nu, să sperăm și la titlu”, a încheiat Ildiko Vass.

1 comentariu la aceasta stire:
  • protv :

    banii
    ildy achitati datoriile lasa tu campionatul ,banii comunitatii ii cam papi tu si cu ...????... ai invatat repede ce inseamna sa fii manager????in romania ,banii in buzunarul propriu ,ca pe jucatoare si autoritati ii pacalesc pe romaneste dar si pe ungureste

    cu 13 ani în urmă (01.03.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii