Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

EXCLUSIV. Petru Eleș: ”Abi Olajuwon este alegerea perfectă pentru noi”

Valentin Bâlă

Valentin Bâlă
28.02.2011

Managerul echipei din Satu Mare, Petru Eleș, a declarat, luni, pentru totalbaschet.ro, că transferul jucătoarei Abi Olajuwon a fost făcut deoarece formația pregătită de Dan Fleșeriu căuta o înlocuitoare pentru Keiley Klein, baschetbalistă care s-a accidentat în luna ianuarie a acestui an.

Oficialul grupării ardelene a mai spus că pivotul de peste Ocean e o opțiune foarte bună pentru CSM Satu Mare. ”Am ales să o legitimăm pe Abi Olajuwon deoarece se încadrează perfect în profilul dorit de noi. Este o jucătoare foarte tânără, are 22 de ani, și o cunoaștem destul de bine deoarece a evoluat în Ungaria, pentru Gyor”, a completat Petru Eleș.

Managerul echipei din Satu Mare a mai precizat pentru totalbaschet.ro: ”Abi Olajuwon vine din Oklahoma, colegiul alături de care a  participat în Final Four-ul NCAA, jucătoarea având prestații excelente în acest sezon, în FIBA EuroCup Women”.

Referitor la contractul pe care Abi Olajuwon îl va avea la Satu Mare, până la finalul sezonului, Petru Eleș a adăugat: ”Partea financiară este abordabilă pentru clubul nostru deoarece, practic, oficialii formației din Gyor i-au plătit jucătoarei tot contractul pentru sezonul competițional 2010-2011”.

Născută pe 18 mai 1984, Kerri Gardin măsoară 1,85 metri înălțime și are 76 de kilograme. În 2010, Gardin a disputat 25 de partide în tricoul formației din Connecticut, grupare pentru care a evoluat din 2008. Sportiva poate fi folosită atât ca extremă, dar și în spațiul de trei secunde, fiind o baschetbalistă destul de rapidă pentru postul său.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii