Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

George Lăncrăjan: „Avem şanse mai mici decât Craiova la calificare"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.03.2011

George Lăncrănjan, antrenorul lui CSU PLS Alba Iulia, consideră, înaintea partidei retur din sferturile de finală ale Cupei României pe care echipa sa o va disputa împotriva lui SCM CSŞ Craiova, că elevele sale au şanse mai mici la calificare decât adversarele dar dacă vor juca foarte bine pot produce surpriza.

Abordăm partida cu seriozitate maximă, vom încerca să ne apărăm, ştim că Craiova are o echipă bună, data trecută ne-au subestimat puţin, lucru ce ne-a permis să obţinem un rezultat strâns. Va trebui să jucăm foarte bine ca să câştigăm. În momentul de faţă avem şanse mai mici decât Craiova - a declarat George Lăncrănjan pentru alba24.ro.

Un atu pentru echipa din Alba Iulia îl reprezintă revenirea pe teren a Luizei Voinea, jucătoare care a absentat la ultimele două meciuri din campionat din cauza unei accidentări. În partida tur Voinea a marcat 20 de puncte şi a recuperat 7 mingi, pentru un indice de eficienţă de 15.

În meciul tur. Craiova s-a impus la 3 puncte diferenţă, 77 - 74.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii