Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Ionuţ Onose: „Meciul cu Sfântu Gheorghe nu este decât o partidă de pregătire”

Andrada Comănici

Andrada Comănici
01.03.2011

După ce în turul sferturilor de finala ale Cupei României la feminin, Politehnica Naţional Iaşi a fost zdrobită în deplasare de către fetele lui Attila Veres cu scorul de 87-34, ieşencele au renunţat la a mai spera la victorie având în vedere că diferenţa de aproape 50 de puncte este imposibil de recuperat. În condiţiile date, conform declaraţiei acordate de antrenorul echipei moldovene, Ionuţ Onose, pentru Ziarul de Iaşi, Politehnica va aborda meciul retur doar ca pe o partidă de pregătire ce le va oferi şansa de a-şi perfecţiona schemele de joc. Totodată, jucătoarele de bază ale echipei vor fi, pe cât posibil, ţinute pe bancă:

Pentru noi meciul cu Sfântu Gheorghe nu este decât o partidă de pregătire şi-l vom aborda la fel ca partida tur, indiferent de rezultat. Vom menaja titulare şi vom încerca să mai exersăm scheme de joc în perspectiva meciului de sâmbata de la Alba Iulia.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii