Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Jefimija Karakasevic: „Avem o echipă tânără și trebuie să profităm de acest lucru”

Valentin Todea

Valentin Todea
23.01.2017

ICIM Arad a repurtat sâmbătă seară o victorie foarte importantă pe teren propriu în fața rivalei din Târgoviște, scor 72-69 după o repriză de prelungiri. Jucătoarea trupei galben-albastre, Jefimija Karakasevic, s-a remarcat în această întâlnire cu un double-double, aceasta reușind 15 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac. Sportiva din Serbia a acceptat să vorbească pentru site-ul nostru despre derby-ul cu trupa dâmbovițeană și despre ceea ce urmează pentru formația la care evoluează.

Cât de importantă este victoria cu CSM Târgoviște pentru voi?

Aceasă victorie a fost foarte importantă pentru noi din atât de multe motive. În primul rând pentru că a fost un meci important în fața propriilor fani, știm cu toții de rivalitatea mare dintre aceste două echipe. În al doilea rând, am pierdut multe meciuri în ultimele minute și în sfârșit am reușit să obținem victoria. De asemenea, această victorie încă ne ține în lupta pentru locul 6 în clasament.

Care este secretul din spatele prestației tale foarte bune în această partidă?

Nu este niciun secret că echipa noastră este întotdeauna dornică de victorie și am vrut de asemenea să ne revanșăm după meciul slab făcut la Alexandria. Motivația mea personală pentru această partidă a fost suportul masiv primit din tribune!

Antrenorul nou de la ICIM Arad, Bogdan Bulj, îți dă mai multă încredere?

Am lucrat acum doi ani cu acest antrenor la Timișoara și am cooperat foarte bine atunci. Sunt încântată să lucrez cu el până la sfârșitul acestui sezon și opinia mea personală este că el a fost vântul nostru din spate în disputa cu Târgoviște.

De crezi că aveți nevoie pentru a reuși să vă atingeți obiectivul pentru acest sezon?

Eu cred că trebuie să continuăm să lucrăm precum o facem acum. Să jucăm agresiv în apărare și să fim inteligente și calme în atac, să alergăm mult și să reușim contraatacuri. Avem o echipă tânără și trebuie să profităm de acest lucru.

Cum vezi următorul meci din campionat, cel cu CSM Satu Mare?

Această partidă va fi cu siguranță foarte dificilă! Au avantajul terenului propriu, dar sunt sigură că dacă ne vom face jocul vom reuși să câștigăm.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii