Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Metode inedite de pregătire la antrenamentul oficial al FCC Baschet Arad de la Cluj

Metode inedite de pregătire la antrenamentul oficial al FCC Baschet Arad de la Cluj

Universitatea Cluj-Napoca și FCC Baschet Arad se întâlnesc astăzi, 21 decembrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” în etapa a 9-a din grupa Vest a LNBF. Partida va lua startul la ora 18:00 și va putea fi urmărită în format live video pe pagina de Facebook a clubului arădean, dar și pe site-ul oficial al echipei.

În această dimineață, echipa vizitatoare a efectuat antrenamentul oficial premergător duelului din această seară, unde a predominat o atmosferă de relaxare și distracție. Antrenorul Manuel Rodriguez a propus un exercițiu inedit de antrenament, care le-a provocat o reacție de amuzament jucătoarele pe care le pregătește. Despre ce este vorba, în următorul video postat pe pagina de facebook a FCC Baschet Arad:

*Foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii