Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov este noul antrenor al celor de la Phoenix CSU Simona Halep

Miroslav Popov este noul antrenor al celor de la Phoenix CSU Simona Halep

Miroslav Popov a fost anunțat drept noul antrenor principal al formației Phoenix CSU Simona Halep. Tehnicianul sârb în vârstă de 63 de ani a semnat o înțelegere care se va întinde cel puțin până la finalul acestui sezon.

Popov a fost selecționerul echipei naționale de baschet feminin a României în perioada 2015-2017 și a antrenat-o pe CSU Alba Iulia vreme de mai mulți ani, alături de care a cucerit Liga Europei Centrale în două rânduri (2014, 2016). Ultima oară a pregătit-o pe Tianjin Ronggang (China) iar de-a lungul carierei le-a mai antrenat la nivel de club pe Hemofarm (Serbia), Lions Vrsac (Serbia), Mercede Basket Alghero (Italia) și Leotar Trebinje (Bosnia&Herțegovina).

El va fi ajutat de secunzii Alin Culea și George Lăncrănjan în pregătirea grupării de la malul mării. Cel din urmă este un vechi colaborator al acestuia, fiindu-i asistent și la formația albaiuliană, dar și la naționala României. Popov îl înlocuiește astfel pe Carmin Popa la cârma lui Phoenix, tehnicianul clujean care a antrenat în ultimele sezoane trupa din Constanța.

Phoenix CSU Simona Halep a transmis și un mesaj pe Facebook cu ocazia anunțării noului antrenor:

„De astăzi atacăm marea performanță!!!

După 11 ani în care am traversat cu bine toate fazele unei dezvoltări sănătoase, de la grupele de copii la echipa de senioare, a venit acum momentul să facem pasul și către elita baschetului din România.

Iar pentru asta avem nevoie ca toate condițiile să fie îndeplinite, de la cele de antrenament, la jucătoare și până la staff-ul tehnic.

Cu acest prilej avem plăcerea de a anunța numele noului nostru antrenor, care se va ocupa de pregătirea echipei cel puțin până la finalul acestui sezon. 

Reputatul antrenor Miroslav Popov, de numele căruia se leagă cele mai mari performanțe ale baschetului românesc din ultimii ani, a acceptat să se alăture familiei Phoenix CSU Simona Halep Constanța. El va fi secondat pe banca tehnică de Alin Culea și George Lancranjan.”

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii