Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Phoenix CSU Simona Halep a transferat prima jucătoare după venirea lui Popov

Phoenix CSU Simona Halep a transferat prima jucătoare după venirea lui Popov

Phoenix CSU Simona Halep Constanța face prima mutare la nivelul lotului de jucătoare după ce l-a adus ca antrenor principal pe Miroslav Popov. Astfel, Anna Kelly este noua baschetbalistă a echipei constănțene.

În vârstă de 23 de ani, Kelly evoluează pe postul de conducător de joc și a jucat ultima oară pentru Spirou Basket Charleroi din Belgia. Acolo a reușit medii de 21 de puncte și 3.5 pase decisive pe meci.

Cu o înălțime de 1.68 metri, aceasta este născută în Kazahstan, dar a crescut și a studiat în Statele Unite ale Americii. Anna deține dublă cetățenie, americană și irlandeză și a mai trecut de-a lungul carierei pe la Visby Ladies (Suedia) și Flippo Basket (Germania).

Kelly este o prezență constantă la echipa națională a Irlandei, pentru care a jucat și la categoriile de tineret.

Președintele clubului Phoenix CSU Simona Halep, Cristian Mănăstireanu, a declarat următoarele pentru site-ul nostru despre acest transfer:

„Anna Kelly, în vârstă de 23 de ani, s-a alăturat formației noastre pentru a-și aduce contribuția și experiența acumulată. Am căutat pe pozitia 1-2 o jucătoare cu pașaport european. S-a adaptat extrem de rapid la noul program cât și în cadrul echipei. Este tipul de jucătoare serioasă, muncitoare, pozitivă, jucătoarea care se înțelege la fel de bine cu jucătoarele românce cât și cu cele străine. Cred că alături de ea vom avea mai multă agresivitate în apărare și vom trece cu mai multă ușurință de momentele de presing ale adversarilor. Cu toate că pe pozitia 1-2 mai avem jucătoarele românce Andreea Beldian, care este căpitanul echipei și jucătoarea Bianca Nagy-Voica, avem motive să spunem că echipa va arăta altfel. Desigur avem nevoie de timp și multă sănătate.”

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii