Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Probleme de lot la SCM CSŞ Craiova înaintea meciului cu CSU LPS Alba Iulia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.03.2011

Înaintea partidei retur cu CSU LPS Alba Iulia din sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin, SCM CSŞ Craiova se confruntă cu probleme de lot.

Conform cotidianului Gazeta de Sud care citează o declaraţie a antrenorului Liviu Manea, trei jucătoare ale echipei din Craiova au viroză respiratorie iar pivotul Fatou Kine Kane se resimte după o accidentare din meciul cu Timişoara.

Eniko Tarţa a stat pe perfuzii şi, deşi medicul i-a zis să nu facă deplasarea la meci, va merge, iar Andreea Gliga şi Tena Matthews sunt şi ele răcite. Fatou Kine Kane a mers din nou la terapeut, mai ales că s-a accidentat şi în partida de sâmbătă de la Timişoara, şi o voi băga în teren în funcţie de cum se simte. Aş vrea să nu fie nevoie să joace şi ea, să nu forţeze, pentru că doresc să fie aptă în partidele viitoare din campionat“, a declarat Manea pentru sursa citată.

Partida dintre cele două echipe se va disputa de la ora 18:00. În meciul tur CSŞ Craiova s-a impus pe propriul teren cu 77 - 74.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii