Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Rashida Timbilla, omul meciului în partida câştigată de U Cluj în faţa Aradului

Rashida Timbilla, omul meciului în partida câştigată de U Cluj în faţa Aradului

Universitatea Cluj a reuşit să câştige în primul meci al Cupei României din acest sezon, scor 68-55 în faţa celor de la FCC Baschet Arad, într-un meci disputat la Arena de Baschet din Capitală.

 Un aport semnificativ la victoria trupei antrenate de Ioannis Koukos l-au avut sportivele de peste ocean. Cea mai bună jucătoare de pe parchet a fost cu siguranţă Rashida Timbilla. Americanca a fost la un pas de double-double, cu 19 puncte, 9 recuperări şi 5 pase decisive. Ea a mai strâns 7/8 din acţiune, 1/1 de la 3 puncte, 4/7 de la libere, cu 2 steals şi 5 turnovers, totul pentru un +25 la eficienţă în 37:32 minute jucate.

Ashley Beaudoin Polacek a jucat la rândul ei 38:23 minute, timp în care a adunat 12 puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive. Asta în timp ce Korine Campbell a reuşit un double-double (12 puncte, 10 recuperări), dar cu 4/16 din acţiune.

Dintre românce s-au remarcat căpitanul Alexandra Uiuiu (31:21 minute, 10 puncte, 6 recuperări şi 4 pase decisive) şi Ruxandra Chiş, care în doar 10 minute a strâns un indice al eficienţei de +10, 5 puncte, 3 pase decisive şi 2 recuperări.

Pentru U-Cluj urmează acum duelul cu Olimpia CSU Braşov de marţi, 3 noiembrie, de la ora 18:30.

*foto: umassathletics.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii