Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Romina Filip a semnat un contract cu Agronomia București

Romina Filip a semnat un contract cu Agronomia București

Romina Filip va evolua în stagiunea 2020-2021 pentru CS Agronomia București, după două sezoane petrecute la Olimpia Brașov.

Jucătoarea de 30 de ani a reușit în ultimul sezon 3.4 puncte, 4.2 recuperări, 1.8 pase decisive și 1.4 intercepții pe meci în 18 partide din Liga Națională de Baschet Feminin. A petrecut pe parchet în medie 21:30 minute la formația de sub Tâmpa și a început ca titulară în 12 confruntări.

Romina și-a început cariera la Olimpia București iar în sezonul 2012-2013 a jucat la CSM Târgoviște, acolo unde a devenit vicecampioana națională și a câștigat Cupa României. Timp de patru ani a fost o baschetbalistă de bază la Phoenix Galați, între 2013 și 2017, perioadă în care a fost selecționată în mai multe rânduri la naționala de senioare a României.

Ulterior, Filip a făcut pasul spre vestul țării la SCM Timișoara, însă echipa avea să se desființeze în vara lui 2018. După această experiență a devenit componenta Olimpiei CSU Brașov, unde a ajuns în semifinalele campionatului în sezonul 2018-2019.

*Foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii