Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi-SIC a învins-o categoric pe FCC Baschet Arad

Sepsi-SIC a învins-o categoric pe FCC Baschet Arad

Sepsi-SIC a câștigat meciul cu FCC Baschet Arad, scor 74-50, disputat în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc. Pe sferturi a fost 30-6, 12-16, 19-10, 13-18 iar după prima repriză covăsnencele conduceau cu 42-22.

Partida a fost dezechilibrată încă de la început, Sepsi având un run de 20-0 în primele cinci minute ale meciului, timp în care echipa arădeană nu a reușit să înscrie deloc. Angela Beadle a marcat primele puncte ale Aradului de la linia de libere 20-2, dar Rebekah Gardner a finalizat frumos o acțiune pentru a reface diferența, 22-2. Ulterior, Sfântu Gheorghe a condus cu 26-2 și 30-6 la finalul primului sfert.

În actul doi, FCC Baschet a redus foarte puțin din ecart iar la pauză a fost o diferență de 20 de lungimi între cele două, 42-22. Sepsi s-a desprins și mai mult pe tabelă în sfertul trei iar tabela indica 61-32 înaintea ultimelor zece minute. 

Sfertul patru a fost adjudecat de arădence, însă Sepsi și-a creat un avantaj foarte mare până atunci și a putut să joace la o intensitate mai scăzută. Trupa din Covasna a fost dominantă încă de la început și nu s-a pus problema câștigătoarei în niciun moment după parțialul reușit de aceasta în debutul confruntării.

Rebekah Gardner a terminat partida cu 19 puncte iar Rebbeca Tobin a avut 16 puncte și 9 recuperări pentru Sepsi.

Angela Beadle a fost cea mai bună jucătoare a Aradului cu 19 puncte și 13 recuperări, iar Jefimija Karakasevic a terminat de asemenea în double-double cu 11 puncte și 10 recuperări.

*Foto: Sepsi-SIC

1 comentariu la aceasta stire:
  • Fair Play :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    FELICITARI ! SINTETI MINUNATE,SUCCES IN CONTINUSRE!

    cu 3 ani în urmă (05.12.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii