Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe primește vizita celor de la FCC Baschet Arad

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe primește vizita celor de la FCC Baschet Arad

Două partide din etapa a patra din Grupa A - LNBF se desfășoară sâmbătă, 1 februarie, meciul dintre CSM Târgoviște și CSM Satu Mare fiind programat pe 14 februarie. Astfel, următoarele confruntări vor avea loc astăzi:

CS Universitatea Cluj-Napoca - Olimpia CSU Brașov (ora 15:30)

Clujencele ocupă ultimul loc în clasamentul primei grupe valorice, în timp ce oaspetele de sub Tâmpa se află cu o poziție mai sus, pe locul 5. În etapa trecută, ”studentele” au cedat la Arad, scor 61-47, în timp ce formația pregătită de Dan Calancea a reușit o victorie mare acasă cu CSM Satu Mare, scor 78-72. Va fi prima confruntare directă dintre cele două în acest sezon.

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - FCC Baschet Arad (ora 19:00)

Campioana en-titre nu a simțit gustul înfrângerii în acest sezon și se situează confortabil pe prima poziție a clasamentului. Gruparea arădeană ocupă locul trei și speră să treacă pe treapta a doua înainte de play-off. Elevele lui Zoran Mikes s-au impus cu CSM Târgoviște în deplasare în runda precedentă, scor 63-89, iar Aradul a câștigat pe teren propriu în fața Clujului, scor 61-47. Cele două echipe se vor întâlni de asemenea pentru prima oară în actuala stagiune.

*Foto: Facebook ACS Sepsi SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii