Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Shae Kelley s-a transferat la Flammes Carolo după doar 5 meciuri la campioana României

Shae Kelley s-a transferat la Flammes Carolo după doar 5 meciuri la campioana României

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Shae Kelley și-au despărțit drumurile în pauza de naționale după o scurtă colaborare, de o lună. Americanca s-a alăturat echipei la puține zile înainte de startul campaniei din EuroCup Women, ca să acopere indisponibilitatea Alyssiei Brewer. Campioana României anunța o înțelegere pe o lună cu Kelley, cu opțiune de prelungire, dar cele două părți nu au ajuns la un acord pentru continuarea colaborării. Jucătoarea de 28 de ani se desparte de alb-verzi după cinci meciuri, patru în EuroCup, în care era cea mai bună marcatoare a echipei.

Shae Kelley s-a alăturat campioanei României în prima parte a lunii octombrie, când Sepsi a căutat o soluție temporară pentru a suplini absența lui Alyssia Brewer, accidentată. Kelley a ajuns la alb-verzi cu puține zile înainte de primul meci din grupele EuroCup, în deplasare cu Artego Bydgoszcz.

Americanca a jucat în toate cele patru partide ale covăsnencelor din grupa E și are cele mai bune medii ale echipei în competiția europeană în ceea ce privește punctele (13,5 pe meci), recuperările (7), capace (1,8) și eficiența (+18). A mai avut 2,8 assist-uri, 1,8 turnovers și 1,8 intercepții în 32.8 minute. În Liga Națională a disputat un singur meci alături de alb-verzi, cu CSM Alexandria, în care a avut 14 puncte, 7 recuperări, 3 assist-uri, 1 turnover, 2 intercepții și 2 capace în 17:28 minute, cu +26 eficiență.

Campioana României a anunțat despărțirea de Kelley prin intermediul paginii de facebook, înainte să reia campionatul după pauza de naționale.

„După această pauză din campionat, jucătoarea Shae Marie Kelley nu mai revine la echipa noastră. Contractul său a fost încheiat pe o perioadă determinată de o lună, iar despre prelungirea înţelegerii nu am căzut de acord cu jucătoarea de 28 de ani. Shae continuă în liga franceză unde îi dorim succes”, este anunțul formației covăsnene.  

Noua echipă a lui Shae Kelley este Flammes Carolo de Charleville-Mezieres. Formația franceză este lider în grupa J din EuroCup, cu 4 victorii din 4. În lot sunt internaționale precum Endene Miyem, Kim Mestdagh sau Giorgia Sottana. În campionatul intern Flammes nu stă prea bine, având o singură victorie în primele cinci etape, fiind pe 9 cu 6 puncte.

*foto: fiba.baketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii