Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

T.F. Liga 1F - Mihaela Chelariu: „Avem încredere în noi că vom avea o evoluție bună”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
02.06.2017

Primul meci din cadrul Turneului Final de Promovare al Ligii I de Baschet Feminin are loc astăzi, de la ora 17, între Rapid București și Agronomia București. Jucătoarea celor de la Agronomia, Mihaela Chelariu, a oferit o declarație pentru Total Baschet, înainte de startul partidei, spunând că formația sa a muncit din greu pentru a participa la această competiție și speră într-o evoluție bună a sa și a colegelor sale.

„Am muncit mult pentru a fi una dintre echipele participamte la acest turneu și merităm să fim aici. Vom juca fără nici o presiune și vom da maximul din noi pentru a ne bucura de un rezultat cât mai bun în urma eforturilor depuse și muncii unui sezon întreg. Suntem conștiente că va fi o competiție dură în care toată echipele vor să câștige , dar avem încredere în noi că vom avea o evoluție bună”, a declarat Mihaela Chelariu.

Meciul demarează la ora 17, la Sala „Constantin Jude” din Timișoara. 

 

*foto: Alina Cojocaru

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii