Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

”U” Cluj-Napoca învinge acasă pe Olimpia CSU Brașov după un meci productiv de ambele părți

”U” Cluj-Napoca învinge acasă pe Olimpia CSU Brașov după un meci productiv de ambele părți

În etapa a patra din faza a doua a LNBF, gazdele s-au impus în ambele meciuri disputate sâmbătă la o diferență de 11 puncte. Clujul și Brașovul au oferit o partidă atipică pentru campionatul feminin în privința punctelor marcate, în timp ce Aradul a reușit contraperformanța de a marca doar 2 puncte în sfertul doi al partidei cu Sepsi.

 

CS Universitatea Cluj-Napoca - Olimpia CSU Brașov 91-80 (23-22, 24-11, 22-20, 22-27)

Până la pauză, clujencele și-au creat un avantaj considerabil, 47-33, după ce gruparea de sub Tâmpa nu a menținut și în actul doi nivelul din primele zece minute. În repriza a doua, formația de pe malul Someșului a continuat să fie eficientă pe faza ofensivă și a reușit să păstreze un avantaj liniștitor până la final. 

Tunde Kilin a avut 24 de puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții pentru Universitatea, iar Korine Campbell a adăugat 18 puncte, 9 recuperări, 2 assisturi și 2 intercepții.

Biljana Pesovic s-a remarcat pentru Olimpia Brașov cu 19 puncte marcate, 7 recuperări și 5 pase decisive.

 

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe 61-50 FCC Baschet Arad (20-7, 18-2, 15-19, 8-22)

Covăsnencele au avut un o primă repriză de excepție în comparație cu startul nefast al oaspetelor, care au reușit să înscrie doar 9 puncte în 20 de minute, dintre care 2 în sfertul secund. Astfel, la pauză Sepsi conducea cu 38-9 și se părea că diferența de scor va căpăta proporții foarte mari. În repriza a doua arădencele au avut o tresărire de orgoliu și au reușit să se impună în ambele sferturi, fără a mai conta în perspectiva rezultatului final.

Andra Mandache a fost cea mai bună marcatoare de la Sepsi cu 18 puncte, în timp ce Adrienne Webb a ieșit în evidență cu 15 puncte înscrise pentru Arad.

*Foto: Brădeanu Photography

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    Sepsi
    Daca aradencele aveau un pic de tupeu, faceau praf ,,marea echipa,, Sic. In ultimul timp l i sa cam urcat la cap ca sunt cele mai bune. Mikes a fost lasat fara replica, antrenor care urla la fetele care muncesc pe teren, iar cea care arata schema 20 de sec din 24 si dupa aia da mingea aiurea este de neatins

    cu 4 ani în urmă (02.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii