Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Victorii pentru Olimpia Brașov și CSM Satu Mare în meciurile de vineri din LNBF

Victorii pentru Olimpia Brașov și CSM Satu Mare în meciurile de vineri din LNBF

Olimpia CSU Brașov a trecut de CSM Alexandria, scor 83-62 (22-16, 23-22, 26-11, 12-13) în primul meci disputat vineri în campionatul feminin. Confruntarea a avut loc în Sala Sporturilor din Târgoviște.

La pauză, diferența era de 7 puncte în favoarea jucătoarelor pregătite de Dan Calancea, scor 38-45. După revenirea de la vestiare, Brașovul a crescut ritmul de joc și a evoluat aproape perfect în ambele faze ale jocului. Astfel, înaintea ultimului sfert scorul era 71-49.

Biljana Pesovic a reușit din nou un triple-double pentru Olimpia. Jucătoarea din Serbia a adunat 19 puncte, 13 recuperări, 11 pase decisive și 3 intercepții în fața Alexandriei. Sara Dickey a marcat 17 puncte, Alina Crăciun a înscris 15 puncte iar Ines Corda a pus 14 puncte pe tabelă.

Mihaela Burcică (Mihai) a contabilizat 21 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive pentru CSM Alexandria. Andreea Horlea a marcat 16 puncte iar Paloma Janin Cucu a înscris 12 puncte.

Într-o partidă disputată în Sala Agronomia din București, CSM Satu Mare a învins-o pe Rapid cu scorul de 92-50 (20-14, 28-11, 23-10, 21-15). 

Sătmărencele au dominat din start și au condus după prima repriză cu 48-25. Ecartul s-a majorat la reluarea jocului iar după trei sferturi CSM avea un avantaj de 36 de puncte, 71-35.

Două jucătoare americance de la Satu Mare au terminat confruntarea în double-double. Patricia Bright a reușit 17 puncte și 11 recuperări iar Erica Covile și-a trecut în cont 15 puncte și 19 recuperări. Cea mai bună marcatoare a învingătoarelor a fost Bria Goss cu 20 de puncte (7 pase decisive, 5 recuperări).

Cea mai bună marcatoare a Rapidului a fost Natalia Burlakova cu 14 puncte, fiind urmată de Florina Stănici (Diaconu) cu 12 puncte.

*Foto: Facebook Olimpia CSU Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii