Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Viorela Voicu, a doua jucătoare care ajunge la +40 eficiență într-un meci din această ediție a LNBF

Viorela Voicu, a doua jucătoare care ajunge la +40 eficiență într-un meci din această ediție a LNBF

CSM Alexandria a pierdut cu 55-74 pe terenul Rapidului în ultima etapă a turului din grupa Est a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Meciul a fost destul de echilibrat până spre finalul sfertului trei, după care gazdele au rupt echilibrul. Viorela Voicu a fost cea mai bună de pe teren, în double-double cu 27 de puncte și 12 recuperări. De la teleormănence doar Cătălina Crăciunescu a reușit să mai treacă de zece puncte înscrise.

Viorela Voicu a devenit a doua jucătoare care ajunge la +40 eficiență într-un meci din această ediție de campionat, după Nora Demeter. Pivotul de la CSM Alexandria a jucat 39:46 minute în partida din ultima etapă a turului din grupa Est. A fost coșghetera meciului cu 27 de puncte, după 11/15 la șuturile din semicerc (73%) și 5/6 de la linia de fault (83%). A terminat în double-double cu cele 12 recuperări (7 ofensive/5 defensive). A mai avut o minge pierdută, 4 greșeli personale, 5 faulturi scoase, 3 intercepții și 3 capace, cu +40 indice al eficienței.

A fost al 3-lea double-double în acest campionat pentru jucătoarea care a revenit pe teren după un sezon compromis din cauza unei accidentări. Pivotul de 32 de ani a evoluat în șase meciuri în grupa Est și are medii de 13,3 puncte, 10 recuperări, 1,5 pase decisive, 2,5 turnovers, 2,3 intercepții și un capac în 37:06 minute, cu 18,5 eficiență.

Cătălina Crăciunescu a secondat-o de la oaspete, cu 13 puncte, cel mai bun meci al său din acest campionat. Tânăra jucătoare a evoluat 33:48 minute, cu 2/5 la șuturile din semicerc și 3/8 la cele de la distanță. A mai avut 3 recuperări (1/2), 2 pase decisive, 4 greșeli personale, un fault scos, 5 mingi pierdute și 3 intercepții, cu +8 indice al eficienței. Extrema are în grupa Est medii de 6,7 puncte, 1,3 recuperări, 3,2 turnovers, 1,3 intercepții și 2,5 eficiență în 20:22 minute.

După înfrângerea pe terenul echipei cu mai multe jucătoare experimentate în lot, CSM Alexandria încheie turul din grupa Est pe locul 7 cu 7 puncte după o victorie și 5 înfrângeri. Teleormănencele sunt la egalitate cu Rapidul, care a urcat pe șase grație rezultatului direct. Elevele lui Mădălin Piperea joacă următorul meci din campionat luni, 25 noiembrie, de la ora 18:00. CSM Alexandria primește vizita formației de pe locul secund, CSM Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii