Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Zoran Mikes: „Trebuie să ținem capul sus și trebuie să luptăm oricât de greu ar fi”

Zoran Mikes: „Trebuie să ținem capul sus și trebuie să luptăm oricât de greu ar fi”

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a cedat cu 50-76 pe propriul teren în fața liderului grupei E din EuroCup, Artego Bydgoszcz. Campioana României a avut o primă repriză în care a ținut aproape de adversar și a și condus, dar a plătit pentru un sfert trei slab, în care a marcat doar 2 puncte și a primit 20. Alb-verzile au avut peste zece minute legate fără coș și atunci s-a făcut diferența.

„Evident, personal, sunt dezamăgit de caracterul arătat astăzi. Trebuie să analizăm mai bine jocul. Simt cu adevărat că am pregătit jocul și nu are sens să spun eu că jucătoarele nu au respectat ceea ce am pregătit. Evident că nu am jucat bine și trebuie să analizăm care este motivul. Trebuie să ținem capul sus și trebuie să luptăm oricât de greu ar fi”, a declarat după meci antrenorul lui ACS Sepsi SIC, Zoran Mikes, conform paginii de facebook a clubului.

Shae Kelley a fost cea mai bună marcatoare și cea mai bună recuperatoare a lui Sepsi în meciul de joi cu Artego Bydgoszcz. Americanca a înscris 15 puncte în 35:07 minute, cu 6/11 din semicerc, 0/3 de afară și 3/4 la libere. A mai avut 9 recuperări, 2 turnovers, o intercepție și un capac, cu +15 eficiență.

„Am ieșit și, din nefericire, atacul nu a fost punctul nostru forte în această seară. Ofensiva lor a fost bună și nu am putut să reacționăm ofensiv”, a declarat Shae Kelley la finalul partidei, conform aceleiași surse.  

Artego și-a asigurat calificarea în faza următoare, având 8 puncte în grupa E după 4 victorii în tot atâtea partide. ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este pe locul secund cu 6 puncte (2 victorii/2 înfrângeri), fiind la egalitate cu Galatasaray, dar cu avantajul rezultatului direct. Cele două echipe se vor întâlni în prima etapă după pauza de naționale, în 27 noiembrie, pe terenul turcoaicelor.

*foto: Miska Brigitta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii