Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timișoara se desparte de mai mulți jucători de bază

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.09.2015

Baschet Club Timișoara a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial faptul că, în ciuda problemelor financiare echipa va continua în Liga Națională de Baschet Masculin, însă s-a decis renunțarea la o serie de jucători importanți. 

Astfel, românul Bogdan Popescu și străinii Hristo NikolovFilip BarovicKyle ShilohDerrick Low și Nenad Milosevic nu vor mai continua alături de formația de pe Bega. De asemenea, bănățenii au punctat faptul că, în ceea ce îl privește pe baschetbalistul Kentwan Smith se vor decide în zilele următoare dacă îl vor păstra sau nu la echipă. 

Prin intermediul respectivului comunicat s-a lămurit și situația antrenorului Dragan Petricevic:

„Antrenorul Dragan Petricevic a acceptat să rămână la Timișoara, în tentativa de a constitui o echipă cu care să ne prezentăm onorabil. Pentru că dorim să nu întrerupem tradiția baschetului masculin de ligă întâi la Timișoara, vom continua în Liga Națională și vom încerca în cel mai scurt timp să formăm o echipă – desigur, în limita posibilităților – cu care să ne prezentăm decent. Din păcate pentru noi, suntem nevoiți să renunțăm la obiectivele de performanță și să acceptăm ideea că vom pleca la drum cu o echipă care va avea de departe cel mai mic buget din România. Vom continua să lucrăm pentru Timișoara și contăm pe sprijinul suporterilor în aceste momente cruciale”

Problemele echipei din Timișoara au apărut în momentul în care Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș au blocat finanțarea clubului de baschet, club care se anunța una dintre echipele fruntașe ale campionatului, respectiv una dintre reprezentatele României în cupele europene. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Târgu Mureș Mordred :

    pacat
    si asta se intampla in Timisoara un oras fruntas economic in tara unde sunt multe firme mari internationale.chiar nu se gaseste un sponzor mai mare??unde sunt manageri echipei??pacat pacat pacat...

    cu 8 ani în urmă (28.09.2015)
    • tzontzolino:

      nu
      Nu se gasesc sponsori cred si din cauza ca nu cred ca ai mari avantaje in a sponsoriza o echipa- o parte de vina e si a Romaniei ca nu incurajeaza sponsorizarile prin reduceri mai mari ale impozitelor... Ca paradox- Timba transfera straini in B si are cantonament in strainatate. Asta se intampla cand dai bani si la handbal si la baschet feminin si la fotbal si la toate...trebuie sa renunti si la cineva!

      cu 8 ani în urmă (28.09.2015)
    Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Cine este de vina?
    Oare cine este vinovat pentru situatia actuala a clubului de baschet?Sau cine sunt vinovatii?Nu stiu daca intr-o zi cineva va raspunde pentru situatia baschetbalistica din ziua de azi, de la Timisoara.Chiar n-am vrut sa cred toate zvonurile din sursele unora sau altora,bine sau rau intentionate.Din pacate va trebui sa pornim,din nou de jos,cu un buget de supravetuire,la un drum in care,sigur,doar usor nu o sa fie.

    cu 8 ani în urmă (28.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii