Stiri Cupa României Masculin

Alin Borșa și Andrei Gheorghe rămân la CSM Târgu Jiu

Alin Borșa și Andrei Gheorghe rămân la CSM Târgu Jiu

Alin Borșa și Andrei Gheorghe și-au prelungit înțelegerile cu CSM Târgu Jiu. 

Borșa a fost în sezonul trecut cel mai bun marcator și cel mai bun recuperator al gorjenilor. Baschetbalistul în vârstă de 30 de ani cu o înălțime de 2m a încheiat stagiunea 2019/2020 cu medii statistice de 14,1 puncte, 8,1 recuperări și 2,3 pase decisive pentru un indice la eficiență de 19,6 unități. 

Pivotul originar din Târgu Mureș, echipă pentru care a și debutat la nivel profesionist în anul 2010. De-a lungul carierei acesta a mai jucat pentru Universitatea Cluj-Napoca, CS Phoenix Galați, CSM Târgu Mureș, Cuza Sport Brăila și actuala sa echipa, CSM Târgu Jiu. 

Referitor la prelungirea contractului, Borșa a declarat: 

Mulțumesc, am decis să joc și sezonul următor tot la Târgu Jiu, pentru că aici am găsit oameni minunați, dedicați acestui proiect și în care am încredere. Sper că acest proiect se va menține la un nivel înalt mulți ani. Am avut și alte oferte, au fost și discuții cu mai multe echipe, însă am ajuns la un acord comun cu CSM pentru următorul sezon.

Pentru Andrei Gheorghe sezonul precedent a fost primul în care nu a beneficiat de regula jucătorului autohton U23. Baschetbalistul cu o înălțime de 2,02m a adunat în echipamentul gorjenilor medii statistice de 6,9 puncte, 3,1 recuperări și 0,9 pase decisive pentru un indice de 6,1 la eficiență, acesta a jucat în medie 20:35 de minute pe partidă.

Până în momentul de față, CSM Târgu Jiu a anunțat prelungirea contractelor și cu Camil Berculescu și Alexandru Berca. 

*foto: facebook FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii