Stiri Cupa României Masculin

Americanii de la CSM Galați ar fi făcut cale întoarsă pe Aeroportul Otopeni. Surse

Americanii de la CSM Galați ar fi făcut cale întoarsă pe Aeroportul Otopeni. Surse

CSM Galați a început anul 2020 cu o victorie importantă în fața celor de la Athletic Constanța, scor 76-64, în ultima rundă din Grupa Valorică B. Cu toate acestea, Eugen Ilie nu s-a putut baza pe trei jucători. Este vorba de cei trei americani Jacoby Armstrong, Isaiah Martin și Christopher Burton.

La finalul meciului, mai multe surse apropiate clubului gălățean ne-au povestit faptul că cei trei americani au fost plecați în vacanță, dar când s-au întors în România, au întâmpinat probleme pe Aeroportul din Otopeni. Astfel, aceștia și-ar fi petrecut o zi de vacanță în zona internațională, întrucât cei de la CSM Galați ar fi uitat să le înregistreze permisul de ședere. Americanii s-au întors în țara lor natală, cu escală la Istanbul. Mai mult, din informațiile noastre Isaiah Martin s-ar putea să nu se mai întoarcă la clubul moldovean.

Pentru a ne confirma sau infirma informația, baschet.ro a stat de vorbă cu președintele CSM Galați, Florin Atanasiu.

„Le-am dat concediu. A fost o discuție dacă să plece acum sau în februarie, că ei toți au vrut să ajungă acasă. Am considerat să le dăm vacanța acum decât în februarie”

Întrebat dacă au existat probleme cu permisul de ședere, oficialul gălățean ne-a spus:

„E și asta. Acum trebuie să le iasă permisul de ședere, dar nu e problemă. Sunt depuse toate actele acum. Nu le au fizic, că sunt plecați, dar nu e nicio problemă. Se întorc toți, nu e nicio problemă. Discuția este veche să renunțăm la unul dintre ei, dar ca să renunțăm, trebuie să și găsim în loc ceva.”

Președintele Galațiului ne-a povestit și ce deficiențe are echipa sa:

„Nu avem centru, poate ați văzut că stăm destul de prost la acea poziție, acolo e buba noastră. Nu găsim ceea ce trebuie și nici ceea ce îi place lui Rusu (n.r. Eugen Ilie, antrenorul CSM Galați).”

Întrebat dacă americanii vor lipsi de la următoarele meciuri, Atanasiu ne-a spus că:

„Acuma și biletele să vedem cum le găsim, în funcție de bani... când ajung și cum. Nu știu dacă vor intra cu Focșani. 100% vor juca la Mediaș. Depinde cum vor fi pregătiți.”  

După 12 runde, CSM Galați ocupa locul secund în Grupa Valorică B, cu 10 victorii și 2 înfrângeri. Etapa viitoare elevii lui Eugen Ilie vor avea parte de un derby al Moldovei, în compania celor de la CSM Focșani. Partida se joacă sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 18:00. Rămâne de văzut ce componență va avea lotul trupei de pe malul Dunării în acest meci.

*foto: Sorin Pană / facebook Sportul Ilustrat

2 comentarii la aceasta stire:
  • fanb :

    Vise
    Nu vize, americanii nu au nevoie de vize ci de permise de ședere. Sunt o formalitate . Daca depui actele si ai dovada, te lasa sa intri in țară. Eu cel putin ii las 😃.
    Surse#prostii#dezinformare

    cu 4 ani în urmă (08.01.2020)
    • CSŞ Giurgiu admin:

      @fanb
      Într-adevăr "vize" este termenul popular, în timp ce "permis de ședere" cel tehnic. Americanii nu au nevoie de viză pentru a intra în România ci de permis de ședere. Am efectuat modificarea, mulțumim.

      PS: Data viitoare să ne spuneți din timp când sunteți de serviciu :)

      cu 4 ani în urmă (08.01.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii