Stiri Cupa României Masculin

Andelko Mandic: „Meritau să câștige pentru că au fost mai buni”

Ana-Maria Mătuşoiu

Ana-Maria Mătuşoiu
17.01.2016

andelko_mandic

BCM U Pitești a cedat, sâmbătă seara, pe parchetul lui CSU Atlassib Sibiu, pentru a doua oară în acest sezon. Gruparea alb-violetă a fost învinsă cu scorul de 74-71, însă partida a fost echilibrată, cu ambele formații, pe rând, la conducere. Gazdele au făcut un ultim sfert mai bun și și-au adjudecat victoria, însuși Andelko Mandic, antrenorul principal al lui BCM U Pitești, declarând la conferința de presă de la finalul disputei că adversarii au fost mai concentrați și meritau să câștige.

„Felicitări echipei din Sibiu, au fost mai buni. Trebuie să recunosc că meritau să câștige pentru că au fost mai buni. Cred că au și fost puțin mai concentrați și mai norocoși, decât noi. În prima parte a meciului am făcut multe greșeli. Prima repriză a fost strânsă, s-a terminat 29 egal, deși puteam conduce cu 4-5 puncte. (…) Nu pot spune că noi nu am avut o abordare bună sau atitudine, dar trebuie să ne concentrăm mai mult”, a spus Andelko Mandic, antrenorul BCM U Pitești.

Echipa condusă de Andelko Mandic se află pe locul 10 în Liga Națională de Baschet Masculin, cu un total de 20 de puncte. 

*foto: Ana-Maria Mătuşoiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BCM U FC Argeș Pitești boby77 :

    Meci
    Ceea ce tu nu o sa fi niciodata. Esti un incompetent.

    cu 8 ani în urmă (22.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii