Stiri Cupa României Masculin

Andjelko Mandic: „După intensitatea jocului, nu aș spune că meciul a arătat ca unul amical”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.08.2015

Foto: Răzvan Păsărică

Baschet Club Timișoara a început seria meciurilor amicale din Slovenia. Gruparea pregătită de Dragan Petricevic a dat piept cu Rieker Komarno într-un joc ce s-a desfășurat miercuri seară la Bratislava. Slovacii au avut câștig de cauză, impunându-se cu scorul de 80-69 și administrând primul eșec bănățenilor în presezon. 

Site-ul nostru a luat legătura cu fostul tehnician al craiovenilor, Andjelko Mandic, care s-a arătat extrem de mulțumit de intensitatea jocului.

După intensitatea jocului, nu aș spune că meciul a arătat ca unul amical. Ambele echipe au fost foarte agresive și au depus mult efort pe parchet. Bineînțeles, au fost multe greșeli, dar este normal pentru această perioadă a anului. Noi am avut o zi foarte bună la aruncările de la distanță și cred că acest aspect a făcut diferența pe tabelă. Doresc mult succes echipei din Timișoara în următorul sezon, atât pe plan intern cât și pe plan internațional.

Vom reveni cu marcatorii echipei bănățene. Menționăm că partida nu a beneficiat de înregistrări statistice.

1 comentariu la aceasta stire:
  • BCM U FC Argeș Pitești Rudolf :

    Eroare
    Bratislava e capitala Slovaciei, nu a Sloveniei. PS: Echipa a fost din Slovacia!

    cu 8 ani în urmă (27.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii