Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mandache, record personal al carierei la pase decisive

Andrei Mandache, record personal al carierei la pase decisive

Andrei Mandache a stabilit un nou record personal la pase decisive în LNBM în victoria lui CSA Steaua pe terenul lui Athletic Constanța, scor 82 la 78. 

La debutul lui Eugen Ilie pe banca militarilor, Mandache a fost folosit aproximativ 31 de minute și a contribuit la victoria echipei sale cu 9 puncte (2/6 la trei puncte, 3/3 la libere), 10 pase decisive, 3 recuperări și 2 intercepții pentru un indice la eficiență de 17 unități. 

Baza de date a site-ului nostru ne spune faptul că cele 10 pase decisive reușite de căpitanul stelist înseamnă pentru acesta un nou record personal al carierei la acest capitol statistic. 

Mandache traversează un sezon solid în echipamentul roș-albastru cu medii statistice de 12,4 puncte, 3,9 recuperări, 4,3 pase decisive și 3,4 intercepții. De altfel, cu o medie la eficiență de 16,3 unități, fostul internațional român este cel mai eficient jucător din echipa sa. 

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

 

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii