Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mandache va continua la CSA Steaua București

Andrei Mandache va continua la CSA Steaua București

În cursul acestei dimineți, agenția care îl reprezintă pe Andrei Mandache a anunțat faptul că baschetbalistul român va evolua și în stagiunea 2020-2021 pentru CSA Steaua București. Jucătorul de 32 de ani a ajuns la echipa din Capitală în vara anului 2018.

Andrei Mandache și-a început cariera profesionistă în 2005, pe vremea când era juniorul lui CSM Oradea, însă a început să joace mai constant în 2008, după ce a semnat cu CSU Municipal Cuadripol Brașov. În ultimii 11 ani, fundașul de 1.88 metri a mai trecut pe la CS Otopeni, CSA Steaua Turabo, CS Gaz Metan Mediaș, U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea.

De asemenea, Mandache a evoluat un sezon și în străinătate, la Keravnos Strovolou, o formație din prima ligă din Cipru. Acolo, sportivul român a reușit să obțină Cupa Ciprului.

În 2013, Mandache a cucerit și Cupa României, alături de Gaz Metan Mediaș, în timp ce în 2016 și 2018 a obținut două titluri de campion al Ligii Naționale, în echipamentul lui CSM CSU Oradea.

În ultimele două sezoane, experimentatul jucător a evoluat pentru CSA Steaua București, având medii de 11.8 puncte, 3.5 recuperări, 3.3 pase decisive și 2.3 intercepții, în stagiunea 2018-2019, și 8.0 puncte, 1.7 recuperări, 1.4 pase decisive și 2.0 intercepții, în stagiunea 2019-2020.

În ediția precedentă, Andrei Mandache a suferit o accidentare serioasă, care l-a ținut departe de teren pe întreaga durată a sezonului. Așadar, fostul component al naționalei României va începe al 15-lea sezon al carierei în culorile Stelei București.

*foto: CSA Steaua

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii