Stiri Cupa României Masculin

Andrei Mureșan s-a retras din baschet: „Cred că această decizie este una benefică în ceea ce privește viitorul meu”

Andrei Mureșan s-a retras din baschet: „Cred că această decizie este una benefică în ceea ce privește viitorul meu”

De-a lungul anilor, U-BT Cluj-Napoca a fost una dintre formațiile din România care a avut rezultate excelente la nivelul juniorilor și, mai mult decât atât, a încercat să îi promoveze la echipa mare. Un astfel de exemplu este Andrei Mureșan, baschetbalist ce a început să joace pentru seniori în 2016.

În cele trei sezoane ca profesionist, Andrei Mureșan a cucerit un titlu, trei cupe ale României și două supercupe.

Înainte de asta, tânărul jucător făcuse parte din patru campioane naționale de juniori: U14, U16, U18 și U20. De asemenea, conform site-ului oficial al lui U-BT Cluj-Napoca, Mureșan a obținut și patru medalii de bronz la juniori.

În acest an competițional, Andrei Mureșan a fost o perioadă accidentat, însă a continuat să facă deplasările alături de clubul clujean. În ciuda acestui fapt, sportivul de 21 de ani a decis să se retragă din baschet.

Am decis să mă retrag din activitatea sportivă ca urmare a unor circumstanțe nefavorabile. Cred că această decizie este una benefică în ceea ce privește viitorul meu. Vreau să mulțumesc clubului pentru susținerea oferită pe parcurs și să urez tuturor mult succes în ceea ce urmează. Haide U!”, conform u-bt.ro

Chiar dacă această decizie ne întristează, nu putem decât să îi urăm succes lui Andrei Mureșan în drumul pe care îl va urma după încheierea carierei sportive.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Mai bine
    ...

    cu 4 ani în urmă (06.11.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    O decizie Inteleapta
    la 21 de ani ai toata viata in fata. Poti incepe o cariera in orice alt domeniu, conditia e sa vrei sa inveti si sa poti. La 35 de ani fara o baza solida si multa vointa e foarte greu. Sfatul meu: invata, orienteaza-te spre cariera, dorita si acolo perfectioneaza-te continuu.

    cu 4 ani în urmă (06.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii