Stiri Cupa României Masculin

Anthony Hickey: „Am mai fost în situații de genul și am pierdut, dar în această seară am reușit să obținem victoria”

Anthony Hickey: „Am mai fost în situații de genul și am pierdut, dar în această seară am reușit să obținem victoria”

CSO Voluntari a profitat de avantajul terenului propriu și a trecut de CSM Oradea cu scorul de 79-74.

Anthony Hickey a tras concluziile după victoria în fața ultimei campioane a României. Conducătorul de joc a fost unul dintre principalii realizatori ai partidei cu 24 de puncte, 6 pase decisive și 4 intercepții. Prestația americanului a fost umbrită doar de faptul că a pierdut 7 mingi și a egalat recordul stagional la posesii pierdute într-un meci.

Am reușit să începem bine împotriva unei echipe foarte experimentate. Am reușit să preluăm conducerea meciului în prima jumătate și să o protejăm în cea de doua în ciuda momentelor foarte bune de joc ale adversarilor. Am mai fost în situații de genul pe final de meci și am pierdut, dar în această seară am reușit să obținem victoria.  

Întrebat ce părerea are despre actualul format al LNBM, adică despre formatul în care partidele se desfășoară sub formă de turnee, conducătorul de joc a răspuns: 

Cred că este o provocare din punct de vedere mental. Ești doar tu cu echipa ta...susținerea grupului este foarte importantă în condițiile în care fanii nu sunt în tribune. 

*foto: Facebook CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii