Stiri Cupa României Masculin

Antonio Năsturescu, protagonistul episodului 2 din „Locker Room Talks”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.02.2019

Dinamo Știința București continuă seria interviurilor cu jucătorii proprii pentru ca suporterii alb-roșilor să-i cunoască pe aceștia și în afara terenului de joc. După ce în episodul inaugural din „Locker Room Talks” cel mai tânăr jucător din LNBM, Ștefan Grasu, a răspuns întrebărilor de pe pagina de Facebook a celor de la Dinamo, acum a venit rândul unui alt tânăr baschetbalist, Antonio Năsturescu.  

Conform paginii de Facebook a celor de la Dinamo, Toni urmează să revină în curând la antrenamente, asta după o pauză de aproape 10 luni cauzată de o accidentare. Sportivul a vorbit și despre această perioadă, dar și despre obiectivele sale de viitor. 

La finalul sezonului precedent ai trecut printr-o operație la genunchi, urmată de o lungă perioadă de recuperare. Cum ai gestionat acea perioadă, atât din punct de vedere fizic cât, mai ales, psihic? 

Da, într-adevăr, am stat destul de mult timp departe de teren, am ratat destul de multe meciuri și anul trecut, acum am ratat începutul de sezon. Dar am trecut peste asta, am profitat de timpul pe care l-am avut muncind să revin cât mai repede. Din punct de vedere fizic am muncit cel mai mult, zi de zi. Uneori devenea frustrant când îi vedeam pe colegi antrenându-se și eu nu puteam să fac asta... Dar nu ai de ales dacă ai o accidentare care te-a ținut departe de teren aproape 10 luni. Această accidentare m-a întărit din punct de vedere psihic foarte mult, am învățat cum să am mai multă răbdare și să gestionez anumite lucruri. Dar cel mai important lucru învățat este cu siguranță RĂBDAREA. 

În curând vei reveni în teren, cum te simți? Ți-a lipsit jocul, nu-i așa? 

Abia așteptam acest moment, sunt foarte bucuros că s-a terminat acest proces îndelungat de recuperare și că acum pot să joc din nou. Mi-a lipsit baschetul foarte mult și abia aștept să revin în teren!

Ce așteptări ai de la restul acestui sezon, odată ce revii și tu?

Obiectivul meu este să reintru în ritmul jocului, să-mi ajut echipa și să luăm fiecare meci în parte și să-l câștigăm.

Cum ți se pare parteneriatul dintre Dinamo și Știința, crezi că este unul benefic pentru jucători în general și pentru tinerii romani în special?

Parteneriatul dintre Dinamo și Știința mi se pare unul benefic mai ales pentru noi, jucătorii tineri, oferindu-ne oportunitatea de a confirma la nivel de seniori”. 

*Foto: Facebook Dinamo Știința Baschet 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii